Cautare

217 de rezultate pentru "romeo julia sa" (4.02 secunde)
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
"Prioritatea prioritatilor pentru presedintele Romaniei este formarea unei majoritati care sa permita abordarea cu toata forta a procesului de integrare in Uniunea Europeana, a spus Traian Basescu.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba.
Ulterior, presedintele a fost concediat, iar candidatul PSD "care este” - ca sa-l citam pe un alt distins membru al PSD, Marian Vanghelie, care, la locale, a candidat si el ca independent si tot pentru partidul de guvernamant - a facut campanie pe rupte, lui si PSD, la un post local de televiziune.
Nicolae Titulescu, membrii acestei organizatii neguvernamentale, al carei presedinte onorific este chiar seful statului, Ion Iliescu, riscand in curand sa-si desfasoare activitatea in strada. ... Ca sa nu fie chipurile acuzata ca ar fi incalcat legea, RAEDPP-ul trimite prin posta, in data de 26 octombrie a.c.
Am considerat ca este cazul sa apelam la acest act al gratierii, care nu inseamna disculpare. ... Presedintele ales Traian Basescu a refuzat sa comenteze decizia de gratierei.
Am primit insa numeroase solicitari din partea unor persoane de la alte partide, care vor sa treaca la PSD“, a declarat Victor Vaida, presedintele interimar al organizatiei.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma.
Dupa publicarea decretului in Monitorul Oficial incep sa curga cele zece zile in care Calin Popescu Tariceanu trebuie sa formeze guvernul pentru a-l prezenta apoi in fata Parlamentului.
Viceprimarul Razvan Murgeanu a fost desemnat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu 48 de voturi din 51, drept primar general interimar in locul lui Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei.
Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Vasiliu se declara surprins de atitudinea PNL, care a preferat sa se abtina de la vot.
Referitor la acuzatiile extrem de grave, avand ca sursa declaratiile deputatului Metin Cerchez, omul de afaceri Sabit Danis considera ca ar fi sub demnitatea sa sa se coboare la nivelul respectivelor atacuri.
Asa ca, va rog frumos, ciocul mic, pentru ca nu aveti de ce sa va plangeti astazi! (Aplauze in Grupul PSD;
“Daca in judetul acesta, 40 la suta sunt unguri, 40 la suta din posturile de conducere trebuie sa ne revina, 52 la suta romanilor si restul rromilor, evreilor sau altora“, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, care a precizat ca sunt vizate posturi de conducere din domeniul sanatatii, invatamantului, Garzii Financiare, precum si la alte organe de control.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu va utiliza, pe perioada detinerii mandatului de sef al Guvernului, o locuinta din fondul de protocol al statului, gestionat de RAPPS.
Procentul nu este foarte mare, poate sa fie de 4-5 la suta", a afirmat Dinescu, intr-o conferinta de presa, precizand ca aceasta cifra vizeaza partidele importante.
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“.
google-analytics.com